Om

Remy Hagnars side

Livshistorien i korte trekk


Barndom, Ungdom og utdannelse:

Født    1. mars 1975 på Aust-Agder sentralsjukehus

Bodde  på Bieheia  (Grimstad) til jeg var  ca 6 år.

Flyttet deretter til Fevik (Grimstad) og gikk på Fevik barneskole, Fjære Ungdomskole

(I mellomtiden: Bodde i Alfaz del Pi og gikk på den norske skolen Costa Blanca fra  ca midten av 5. klasse til og med 7. klasse)

Deretter Grimstad Gymnas. Russ 94/95.


Avtjente deretter militærtjenesten ved Garnisonen i Porsanger som MG 2'er.

Flyttet aldri tilbake til Fevik etter militæret.


Etter militæret ble det tre år på Hamar som student ved Høgskolen i Hedmark, avd. Blæstad (Miljøteknologi). En herlig tid! Bra studentmiljø.


I løpet av studietiden på Hamar bestemte jeg meg for å bli Limnolog (et valg jeg angrer litt på).  Limnolog kunne man bare bli ved å studere ved Universitetet i Oslo og UiO har stort sett det som het 5vekttalls kurs. Blæstad hadde mange 2-3 vekttallskurs. Dermed måtte jeg begynne helt på nytt. En bedre løsning ville selvsagt vært å gå videre med et Master studie på Ås Landbrukshøyskole (Universitetet i Ås heter det  vel nå). Blæstad og Ås hadde et nært samarbeid og ville godtatt samtlige fag, i motsetning til UiO , som kun godkjente et av fagene jeg tok på Blæstad.


Dermed bar det videre i livet som student ved  UiO. Jeg ble til slutt  ferdig og endte opp med en Mastergrad i Marinbiologi og Limnologi, veiledet av Dag Klaveness. Masteroppgaven var en limnologisk undersølekse av Finsevatn( ca 1210 moh) og Flakavatn (ca 1450 moh). Jeg så på litt vannkjemi og sammensetning av fytoplankton. Dette var første mastereksamen på Limnologistudiet med det nye karaktersystemet.  Tidligere  het det "Hovedfag".Nåtid:

Jeg traff min samboer på Hamar en påske siste året  i studietiden (1999). Det var på pubben "Dean & Boggarts". Vi hadde tatt bordet   deres.

Det hele endte med at vi ble et par og ganske kjapt samboere diverse steder i Oslo som leietakere, siden som eiere av et rekkehus på Bjørndal.. Nå har vi oppgradert med enebolig  (Vollen, Asker) og ble foreldre i 2012 (gutt) .C


E